GeZONdheid 

Nog niet eerder hebben we zo'n ingewikkelde en vervreemdende tijd meegemaakt. Corona lijkt achter de rug, speelt toch hier en daar weer op naast het apenpokkenvirus.

De effecten zijn sterk voelbaar het gaat ook nog wel even duren voordat we daar overheen zijn.  Laten we elkaar ondersteunen, kinderen die het sociale proces voor een belangrijk stuk hebben moeten missen, al die jongeren die mede door de keuzes in maatregelen verschijnselen van depressie vertonen. Ondernemers die het bijltje er bij neer hebben moeten gooien en alle mensen die de gevolgen van Corona moeten dragen. Wanneer we compassievol omgaan  met elkaar  en ons richten op het weer geZONd worden, kunnen we een heel eind komen. Ik hoop dat ik een steentje mag bijdragen.


Alles stroomt als het evenwicht hersteld is.

 Homeopathie voor Noord Nederland en verder 't land in.


Het is mijn drijfveer te zoeken naar evenwicht, de sleutel vinden tot harmonie en genezing. Ik ben ervan overtuigd dat het mogelijk is om de wereld iets gezonder te maken en u bij te staan in uw proces van geZONd worden. Gelukkig heb ik daar de middelen voor. Wees welkom.

Homeopathie stimuleert door middel van natuurlijke middelen het zelfgenezend vermogen. Dit op een gezondmakende manier, passend en zonder onderdrukking en bijwerkingen.  Vanuit de huidige klacht(en) kijken we naar de symptomen zelf, maar vooral ook naar de achtergrond. Wat maakt dat de klacht, de ziekte ontstaan is? Of dit nu bijvoorbeeld reuma, hoofdpijn, hormonale stoornissen, eczeem of hooikoorts is, welke klacht dan ook. Wat maakt dat het natuurlijke evenwicht verstoord is? Wat is er nodig om dit te veranderen? Wat is de achtergrond, waar komt het vandaan? Op deze manier pakken we het geheel aan en kan, zoals de grondlegger van de homeopathie Hahnemann het voorstond, de mens op een milde en duurzame manier tot genezing komen.

Ik ben klassiek homeopaat R.H. De R.H. staat voor register homeopaat. Een geneeswijze, doorontwikkeld door Ewald Stöteler, volgens de laatste inzichten van de grondlegger Hahnemann, de erfelijke lijn, de chronische onderlaag en het persoonlijke stuk wordt meegenomen in de behandeling. Een mildere en diepere werking, die duurzaam werkt.

U bent hier op de site terechtgekomen, het kan zijn dat u meer wilt weten over homeopathie, achtergronden. De aanleiding kan ook zijn dat u zoekende bent in de medische wereld naar genezing. U heeft de juiste plek gevonden. 

Hieronder stond tot februari 2022 een lijst met klachten waarbij de homeopathie kan ondersteunen, helpen in het genezingsproces. Deze lijst heb ik door voortschrijdend inzicht verwijderd.  Ik ben er namelijk telkens weer verbaasd wat de kracht is van de homeopathie en wat er mogelijk is. 

Heel soms, wanneer er te veel functieverlies is en de klachten onomkeerbaar zijn is het ingewikkeld of onmogelijk om tot genezing te komen, maar ondersteunen kan zeker ook dan. Kom het maar ervaren. 


 De werkwijze vindt u op de andere tabbladen in het menu.

 Aarzel niet, kijk gerust verder of neem contact op, geef graag antwoord op uw vragen.

Corstiaan de Vries homeopaat. R.H.

 


 https://www.homeopaat-info.nl